جميلة الوصفة
انا ماشية بالطريقة دي مع اولادى
لان اولادى كانوا مدمنيين كنتاكى
كان كل خميس لازم واحنا راجعيين من التسوق لازم نمر عليه يعنى علشان الاكل وصالة الالعاب
هو مغري جدا يعنى تقدري تقولى كان بالنسبة لنا سنة مؤكة كل خميس مع السوق
لاكن العضو ياسين الله يجزاه خير ويكرمة
نقل لينا مقطع يوتوب عن مزارع كنتاكي
وعندما رؤه اقتنعوا وشافاهم الله وعافاهم من هذا الادمان
وطبعا الفراخ في البيت انظف
لاكن دائما الطعم مختلف تماما
وبعد محاولات كثيرة توصلت بخلطة الى 70% من الطعم والشكل
اولا مقادير التتبيله في موضوعك مظبوطة تمام
لاكن علشان الدم اللى في العظم وعلشان تكليها بسرعة
انقعي الدجاج في حليب
لمدة ساعتيين
لان الحليب يمتص حتى الدماء الموجودة بالعظم ويسرع في عمليه النضوج
طبعا الكلام دا قبل التتبيلة
ثم تتبلية بمقاديرك عادى ويترك ساعتيين
انا لما بكون ناويه اطبخة بجهز كل دا من بالليل
نيجى للبقسمات او الدقيق
هو يتبل بالبقسماط ثم باقي خلطة التتبيل ثم برقائق الكورن فليكس
المطحونه قليل جدا
ثم لا يقلى في الزيت
يقلى في السمن
ويجب قلية في المقلاه الكهرباء او مقلاه عادية لها غطاء محكم
وبالهناء والشفاء
وجزاكى الله خيرا