sleepingbeauty مشرفة سابقة
نقاط التميز : 3973 عدد المشاركات : 1529 العمر : 123 العمل : لست مجبوراً أن أفهم الأخرين من أنا ..!! فمن يمتلك مؤهلات العقل والإحساس تاريخ التسجيل : 19/10/2009
| موضوع: صدور الفراخ بالكارى خطوة بخطوة الخميس 25 مارس 2010, 10:17 am | |
| [center][center]المقادير: 3 صدور دجاج خالية من العظم 1/2 ملعقه صغيرة ملح 2.5 ملعقه صغيرة كاري 2.5 ملعقه صغيرة قرفه ناعمه جدا 2 ملعقه كبيرة طحين أبيض كوب ونصف من الماء فاتر ملعقتين زيت أو سمن حسب الرغبه بصله صغيره مقطعه الى مكعبات الطريقة: أحضرى وعاء عميق وضعى فيه الزيت (او السمن) ثم أضيفى اليه البصل المقطع الى مكعبات واتركيه قليلا دون أن يتغير لونه . اضيفى الطحين ثم الماء وقلبى الى انيتكاثف قليلا قطعى صدور الدجاج الى مكعبات صغيره و أضيفيها الى الخليط السابق مع التقليب المستمر حتى تنضج. ثم اضيفى باقى المقادير و قلبى مع مراعاه عدم جعل الخليط متكاثف كثيرا. اسكبي الخليط في صينية، ثم ادخليها الى الفرن وقومي بتحميرها دون ان تتكاثف اكثر. صحة والعافية [/center] [/center] | |
|
ريم مشرفة عامة
الإسم : ريم الإقامة : فى عالمى الخاص نقاط التميز : 9908 عدد المشاركات : 4295 العمر : 32 تاريخ التسجيل : 25/12/2009
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالكارى خطوة بخطوة الجمعة 26 مارس 2010, 3:46 am | |
| بجد جميله الفكره دى يا بيوتى
بالذات صدور الفراخ لان ده الشئ الوحيد اللى مش بحب اكله فى الفراخ
لان اعتقد لو خليت ماما تعمله بالطريقه دى ممكن اكله كله
بجد مواضيعك جميله ومفيده قوى
ماشاء الله عليكى اكيد اتعلمتى كل الحاجات دى
هتبقى ست بيت شاطره يا بختك
ادعيلى انا كمان
شكرا يا بيوتى
| |
|
احلي دنيا منياوى على حق
الإقامة : المنصوره نقاط التميز : 1822 عدد المشاركات : 817 العمر : 35 تاريخ التسجيل : 03/02/2009
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالكارى خطوة بخطوة الجمعة 26 مارس 2010, 4:21 am | |
| | |
|