موضوع: الملفوف بالكفتة والبيشاميل و الجبنة الإثنين 17 مايو 2010, 7:59 pm
سلام وعليكم ورحمة الله تعالى وبركاته ما صورتش الطريقة بالتفاصيل لضيق الوقت ناخد بصلة نحمرها في الزيت + ملح + فلفل اسود + ثوم بعدين نضيف صلصلة طماطم وكفتة نحضر الارز في الماء و الملح ونصفيه ونضيفة للخليط الاول بالنسبة للملفوف نفصل كل ورقة عن الثانية و ونغسلة جيدا ونطبخة في ماء مملح نحضر بيشاميل ونضيف لها شوي جبنة نملا كل ورقة على حدة بالخليط وبعدين نصب البيشاميل و من فوق الجبنة و نحمرها في الفرن وبالف عافية على قلوبكن